Prezentarea pietei

In domeniul instalatiilor si constructiilor se observa o evolutie ascendenta datorita cererii si ofertei de pe piata. Aceasta evolutie conduce bineinteles la pretentii din ce in ce mai mari din partea beneficiarilor, astfel incat firma noastra se numara printre cele care au ca obiectiv prioritar calitatea.

Vom continua sa fim adeptii celor mai inalte standarde de etica si integritate prin asigurarea calitatii superioare a lucrarilor noastre si a solutiilor de valoare, sa ne executam lucrarile in siguranta maxima (conform normelor legale in vigoare) si conform principiilor protejarii mediului inconjurator.


Unul din obiectivele societatii in urmatoarea perioada este de a tine pasul cu permanenta expansiune a pietei in domeniul instalatiilor si a noilor tehnologii aparute. Avem in vedere imbunatatirea portofoliului de lucrari, obiectivul principal fiind accesul la licitatiile publice.

Obiectul principal al activitatii noastre il constituie serviciile de montaj instalatii, acoperind intreg spectrul necesar in obiectivele civile si industriale:

Proiectare: societatea noastra se adapteaza in permanenta la noile tehnologii aparute in domeniul instalatiilor asigurand prin proiectele sale o buna functionare a instalatiilor cu costuri reduse de exploatare imbinand tipul si calitatea materialelor cu arhitectura imobilului si dorintele beneficiariilor.

Management Proiect: este o activitate a serviciului nostru de proiectare - executie ce vine in intampinarea beneficiarilor nostri pentru gasirea unor solutii optime, raport calitate/pret si urmarirea punctelor de lucru pentru executarea intocmai si la timp a proiectelor.

Distributie echipamente: pentru a putea executa lucrari de calitate, serviciul nostru de aprovizionare a facut o selectie riguroasa a distribuitorilor de echipamente si materiale.